2012. nyári programok

Vasárnapi Hírek

Vasárnapi Hírekben Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea

2010 Január 03 - Szolnoki Tibor
2010 Január 31 - Zsadon Andrea

Óbudai nyár, 2009

BOLDOG BÉKEIDŐK

"- Valyon él e még Amália? - kérdezte Szinbád, és nemsokára útra kelt a piros tetők felé, ahol egy folyó szeli keresztül a várost, és a hídról álmodó erdőket látni. ...Szinbád így bandukolt végig a csöndes városon, és egy utcasarkon hirtelen megállott, mert a közelben megszólalt egy öreg, pohos toronyka harangja, és mély hangon beleszólt a délutáni csöndbe. És mindjárt ezután valahol, valamerre katonák trombitáltak, és Szinbád sétapálcáját mint egy kardot, hóna alá kapta, és bokázó, friss lépésekkel indult most már az A. Marchali-féle cukrászbolt felé, mint egykor hajdanában... Hátranézett, hogy miért nem csörögnek sarkantyúk a sarkán." (Krúdy)

"Jöjjön ki Óbudára, egy jó túros csuszára... "

Óbuda, a Zichy Kastély, a Sípos, a kockás terítők, jó zene. Az illatos kisasszonyok és snájdig katonafiúk itt adtak randevút egymásnak. Finom borokat ittak, halászlét, tepertős pogácsát, túrós csuszát ettek, udvaroltak, néha bűnbe is estek - imádták Óbudát. Jöjjön ki Óbudára Ön is. Ma is tevékeny munka és jókedvű igyekvés van, a slágerek, a nívós jó zenék, versek, idézetek segítenek visszaidézni ezt az időszakot, hiszen: csak a szépre emlékezem...

Közreműködik: Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Kékkovács Mara, Peller Károly és Stukovszky Tamás. Kísér a Stúdió 11 Zenekar.

Aspacher Festspiele, Pfarrhofgarten Aspach

Freitag, 24.Juli 2009, 20.00 Uhr
Samstag, 25.Juli 2009, 20.00 Uhr

Ensemble und Orchester der Operettenbühne Budapest
Künstlerische Leitung: Andrea Zsadon und Tibor Szolnoki

Agria Nyári Játékok, 2009. július 17, 18.

Ezúton is köszöntjük Zsadon Andrea művésznőt, aki augusztus 20. alkalmából a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült.

Színházigazgatói pályázatom

17 éves privát színházi együttesünk működtetése során újabb pályázatot nyújtottam be szinházigazgatói állás betöltésére. A kiírás szerint én rendelkezem egyetemi végzettséggel és a több éves színházvezetés szakmai gyakorlatával. Béke és gazdaságosabb működés az elvem, ezt ajánlom. A szakértelmemben senki sem kételkedik, de úgy tűnik sem ezt, - sem azt -, sem a jobb - sem a bal oldal nem akarja igazán.

PS. Nem nyertem.

Budapest, 2008. május 13.

Melléklet: Játékszín = Színház A nézőért
Szolnoki Tibor pályázata a Budaörsi Játékszín igazgatói állásának betöltésére